Healthdiva Logo

Delhi Nutraceuticals | Healthdiva.net | Política de privacitat

Privacy Policy

Política de privadesa de Delhi Nutraceuticals

Aquesta Política de privadesa descriu com es recull, s’utilitza i es comparteix la vostra informació personal quan visiteu o feu una compra a https://healthdiva.net (el “Lloc”).

INFORMACIÓ PERSONAL QUE RECOLLIM

Quan visiteu el lloc, recopilem automàticament certa informació sobre el vostre dispositiu, inclosa informació sobre el vostre navegador web, l’adreça IP, la zona horària i algunes de les galetes instal·lades al vostre dispositiu. A més, a mesura que navegueu pel lloc, recollim informació sobre les pàgines web o productes individuals que visualitzeu, quins llocs web o termes de cerca us van remetre al lloc i informació sobre com interactueu amb el lloc. Ens referim a aquesta informació recollida automàticament com a “Informació del dispositiu”.

Recopilem informació del dispositiu mitjançant les tecnologies següents:

– Les “galetes” són fitxers de dades que es col·loquen al vostre dispositiu o ordinador i sovint inclouen un identificador únic anònim. Per obtenir més informació sobre les galetes i com desactivar-les, visiteu http://www.allaboutcookies.org.
– Els “Fitxers de registre” fan un seguiment de les accions que es produeixen al lloc i recullen dades, inclosa la vostra adreça IP, tipus de navegador, proveïdor de serveis d’Internet, pàgines de referència/sortida i segells de data/hora.
– “Les balises web”, les “etiquetes” i els “píxels” són fitxers electrònics que s’utilitzen per registrar informació sobre com navegueu pel lloc.

A més, quan feu una compra o intenteu fer una compra a través del lloc, recollim certa informació vostra, com ara el vostre nom, adreça de facturació, adreça d’enviament, informació de pagament (inclosos números de targeta de crèdit, adreça de correu electrònic i número de telèfon). Ens referim a aquesta informació com a “Informació de la comanda”.

Quan parlem de “Informació personal” en aquesta Política de privadesa, estem parlant tant de la informació del dispositiu com de la informació de la comanda.

COM UTILITZAM LA SEVA INFORMACIÓ PERSONAL?

Utilitzem la informació de la comanda que recollim generalment per atendre qualsevol comanda feta a través del lloc (incloent processar la informació de pagament, organitzar l’enviament i proporcionar-vos factures i/o confirmacions de comanda). A més, fem servir aquesta informació de la comanda per:
Comunicar-se amb tu;
Examineu les nostres comandes per detectar possibles riscos o fraus; i
Quan estigui d’acord amb les preferències que ha compartit amb nosaltres, proporcionar-li informació o publicitat relacionada amb els nostres productes o serveis.

Utilitzem la informació del dispositiu que recopilem per ajudar-nos a detectar possibles riscos i fraus (en particular, la vostra adreça IP) i, de manera més general, per millorar i optimitzar el nostre lloc (per exemple, generant anàlisis sobre com els nostres clients naveguen i interactuen amb ells). el lloc i per avaluar l’èxit de les nostres campanyes de màrqueting i publicitat).

Compartim la vostra informació personal amb tercers per ajudar-nos a utilitzar la vostra informació personal, tal com es descriu anteriorment. Per exemple, fem servir Shopify per impulsar la nostra botiga en línia; podeu llegir més sobre com Shopify utilitza la vostra informació personal aquí: https://www.shopify.com/legal/privacy. També fem servir Google Analytics per ajudar-nos a entendre com els nostres clients utilitzen el lloc: podeu llegir més sobre com Google utilitza la vostra informació personal aquí: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. També podeu desactivar Google Analytics aquí: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Finalment, també podem compartir la vostra informació personal per complir amb les lleis i regulacions aplicables, per respondre a una citació, una ordre de cerca o una altra sol·licitud legal d’informació que rebem, o per protegir els nostres drets.

PUBLICITAT COMPORTAMENTAL
Tal com es descriu anteriorment, fem servir la vostra informació personal per oferir-vos anuncis o comunicacions de màrqueting que creiem que poden ser del vostre interès. Per obtenir més informació sobre com funciona la publicitat orientada, podeu visitar la pàgina educativa de la Network Advertising Initiative (“NAI”) a http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Podeu desactivar la publicitat dirigida de les maneres següents:

DESACTIVA ELS ENLLAÇOS DES DELS SERVEIS QUE S’ESTIGUEN UTILITZANT.

ELS ENLLAÇOS COMUNS INCLOUEN:
FACEBOOK – https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
GOOGLE – https://www.google.com/settings/ads/anonymous
BING – https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

A més, podeu desactivar alguns d’aquests serveis visitant el portal de desactivació de la Digital Advertising Alliance a: http://optout.aboutads.info/.

NO SEGUIR
Tingueu en compte que no modifiquem la recollida de dades i les pràctiques d’ús del nostre lloc quan veiem un senyal de No rastrejar al vostre navegador.

ELS SEUS DRETS
Si sou resident a Europa, teniu dret a accedir a la informació personal que tenim sobre vosaltres i a sol·licitar que la vostra informació personal sigui corregida, actualitzada o suprimida. Si voleu exercir aquest dret, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de la informació de contacte següent.
A més, si sou un resident europeu, observem que estem processant la vostra informació per complir els contractes que podríem tenir amb vosaltres (per exemple, si feu una comanda a través del Lloc), o per perseguir els nostres interessos comercials legítims esmentats anteriorment. A més, tingueu en compte que la vostra informació es transferirà fora d’Europa, inclosos el Canadà i els Estats Units.

RETENCIÓ DE DADES
Quan feu una comanda a través del Lloc, mantindrem la informació de la vostra comanda per als nostres registres, tret que i fins que ens demaneu que eliminem aquesta informació.

El lloc no està destinat a persones menors de 15 anys.

CANVIS
És possible que actualitzem aquesta política de privadesa de tant en tant per reflectir, per exemple, canvis a les nostres pràctiques o per altres motius operatius, legals o reglamentaris.

CONTACTE AMB NOSALTRES
Per obtenir més informació sobre les nostres pràctiques de privadesa, si teniu preguntes o si voleu presentar una queixa, poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic a rahul@loyalka.com o per correu mitjançant les dades que s’indiquen a continuació:

587 UDYOG VIHAR PHASE V, Gurgaon, HR, 122016, Índia